Un nou impuls pentru economia Emiratelor Arabe Unite a fost realizat prin înregistrarea unei creșteri de 6% la noi licențe de afaceri în acest an, informează Zawya.

Peste o jumătate de million de afaceri în Emiratele Arabe Unite

Ultimele date oficiale indică faptul că, în primele opt luni ale anului 2019, au fost emise un număr total de 32.256 de licențe de afaceri noi în Emiratele Arabe Unite, ceea ce a adus numărul afacerilor active la 572.615 de la 540.359.

Abu Dhabi și Dubai, principalele opțiuni ale investitorilor care vor să inițieze noi afaceri

Abu Dhabi și Dubai au rămas principalele opțiuni ale investitorilor de a iniția noi afaceri în Emiratele Arabe Unite. Cele două emirate au reprezentat 70,6% din numărul total de licențe de afaceri emise până la sfârșitul lunii august, potrivit Registrului Economic Național al Ministerului Economiei.

Dubai a ocupat primul loc prin emiterea de 268.574 de licențe de afaceri, urmată de Abu Dhabi și Sharjah, care au acordat 135.918 și, respectiv, 82.825 permise de afaceri în perioada ianuarie-august a acestui an.

Întreprinderile individuale, încurajate în Abu Dahbi

În Abu Dhabi au fost emise un număr de 86.837 de licențe pentru întreprinderi individuale, 27.590 pentru societățile cu răspundere limitată și 17.779 pentru sucursalele companiilor, în timp ce restul permiselor au fost împărțit între corporații, companii private și companii cu un singur membru, precum și societăți pe acțiuni publice.

România și Emiratele Arabe Unite, comisie mixtă economică

Conform unui acord semnat anul trecut, România și Emiratele Arabe Unite anunță reluarea activității Comisiei mixte economice, co-prezidate de ministrul economiei din Emiratele Arabe Unite și de ministrul pentru mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat din România.

Sursă cover foto: National Geographic

Sursa: editiadedimineata.ro.

Comments

comments