Un nou concurs pentru posturile vacante şi un examen de promovare în grad pentru actualii inspectori antifraudă

La sfârşitul acestei luni va începe un nou concurs pentru ocuparea posturilor vacante din cadrul Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală.

De asemenea, autorităţile vor organiza în noiembrie şi un examen de promovare în grad pentru actualii inspectori antifraudă.

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a anunţat recent că va organiza un concurs pentru ocuparea a 166 de posturi vacante de inspectori antifraudă.

Concursul va cuprinde trei etape: selecţia dosarelor de înscriere, proba scrisă şi interviul. Potrivit anunţului de la ANAF, proba scrisă este programată în data de 31 octombrie, iar aceasta va consta în rezolvarea unor teste-grilă.

Prima probă a examenului de promovare în grad, programată pe 16 noiembrie

Fiscul a anunţat recent şi că actualii inspectori antifraudă vor putea să participe luna viitoare la un examen de promovare în grad, prima probă fiind stabilită pentru data de 16 noiembrie. Condiţiile pentru participarea acestora la examenul de promovare în gradul profesional imediat superior celui deţinut sunt următoarele: să aibă cel puţin trei ani vechime în gradul profesional al funcţiei publice din care promovează; să fi obţinut cel puţin calificativul „bine” la evaluarea anuală a performanţelor individuale în ultimii doi ani calendaristici; să nu aibă în cazierul administrativ o sancţiune disciplinară neradiată în condiţiile Legii privind Statutul funcţionarilor publici.

Înscrierile se desfăşoară până pe 29 octombrie (de luni până joi între orele 8:30 şi 17:00 şi vinerea între orele 8:30 şi 14:30) la Direcţia generală de organizare şi resurse umane de la sediul ANAF. Dosarul trebuie să includă cererea de înscriere, copia carnetului de muncă/adeverinţa de vechime şi copiile rapoartelor de evaluare a performanţelor profesionale individuale din ultimii doi ani.

Examenul va consta în trei etape: selecţia dosarelor de înscriere, proba scrisă (care va avea loc pe 16 noiembrie) şi interviul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here