Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai Formaţiunii Rutiere Costeşti au acţionat cu aparatele radar, dispuse în cascadă, pentru depistarea conducătorilor auto care circulau cu viteză peste limita legală admisă.

Miercuri, 21 octombrie, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai Formaţiunii Rutiere Costeşti au acţionat în intervalul orar 09.00 – 12.00, pe DN65 Piteşti – Slatina pentru depistarea şi sancţionarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză.

Aceştia au acţionat cu patru echipaje şi două aparate radar dispuse în cascadă pe tronsonul de drum aflat pe raza judeţului Argeş.

În urma acţiunii poliţiştii au aplicat 31 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 7.200 de lei şi au reţinut în vederea suspendării dreptului de circulaţie 3 permise de conducere.

Pe raza comunei Lunca Corbului a fost depistat un tânăr de 29 de ani din Bucureşti, care a conducea un autoturism cu viteza de 130 km/h în localitate. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 945 de lei, iar ca măsură complementară acestuia i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de circulaţie pentru 90 de zile.

Condu prudent! Alege viata!

Viteza excesivă sau neadaptată la condiţiile de drum constituie principala cauză favorizatoare a producerii accidentelor rutiere.
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş recomandă conducătorilor auto să respecte toate regulile de circulaţie pe drumurile publice, pentru evitarea oricăror evenimente rutiere care pot avea consecinţe negative.

Comments

comments