Un nou concurs de şah a avut loc la sediul PMP Argeş! Zeci de copii au fost premiaţi de preşedintele Cătălin Bulf

Sâmbătă, 8 octombrie, la sediul PMP Argeş s-a desfăşurat o nou concurs de şah la care au participat 31 de copii din Piteşti, Topoloveni şi Câmpulung.

Concursul a fost organizat de către preşedintele PMP Argeş, Cătălin Bulf, împreună cu preşedintele Asociaţiei Clubul de Şah ALFIL Piteşti, Ovidiu Stancu. Acest club funcţionează în Piteşti de 10 ani şi este pentru prima dată, în Piteşti, când filiala unui partid politic şi un club de şah organizează împreună un astfel de concurs. Din cei 31 de copii participanţi cu vârste cuprinse între 6 şi 14 ani au concurat şi nouă fete.

Aşa cum a anunţat la sfârşitul lunii august, președintele PMP Argeș, consilierul județean Cătălin Bulf nu va încasa niciun leu din indemnizația de ales local, urmând să investească acești bani în acțiuni pentru tineri, concursul de şah de sâmbătă, 8 octombrie fiind a doua acţiune de acest gen. Câştigătorii au fost premiaţi cu diplome, medalii, cupe.

„Sperăm să mai vedem încă unul sau două concursuri aici, la sediul PMP Argeş şi de data viitoare vrem să premiem toţi concurenţii. Asta va fi tema noastră pentru viitorul concurs. Toţi concurenţii să primească câte un premiu. Cea mai mare bucurie pe care mi-aţi făcut-o dumneavoastră astăzi este că văd un sediu de partid plin de oameni care nu sunt angajaţi politic și vă mulțumesc foarte mult”, a declarat preşedintele PMP Argeş, Cătălin Bulf.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here