Argentina Culcuș, fosta directoare a Centrului Cultural Mioveni, a fost, în week-end, soacră mică!

Fiica sa, Ioana Avram, s-a căsătorit civil la sfârșitul lunii septembrie cu iubitul său, arbitrul de fotbal Robert Avram iar sâmbăta trecută au spus DA şi în faţa lui Dumnezeu. Evenimentul s-a desfăşurat la biserica Brătienilor de la Vila Florica iar naţi au fost Gabriela și Sergiu Tudor. Petrecerea de nuntă a fost organizată în elegantul cadru oferit de cortul Ramada, peste 500 de pertsoane dând curs invitaţiei la sărbătoare.

Pentru fiica Argentinei vârsta, doar 20 de ani, nu a fost un impediment pentru a accepta cererea în căsătorie. Mai mult, noua familie Avram așteaptă deja cel de-al treilea membru al familiei!

Ioana a urmat, se pare, chiar modelul mamei sale, Argentina. Cu acest prilej, viitoarea tânără bunică i-a scris fiicei sale o scrisoare cu câteva amintiri despre venirea ei pe lume şi sfaturi de urmat, pe care a publicat-o pe Facebook.

„€Nu știu cum au trecut anii…
Ai apărut in viața mea, Ioana Avram, când aveam vârsta pe care tu o ai acum. Ai fost o apariție specială, așa cum ești si acum, un copil deosebit… Uneori te-am certat, alteori te-am laudat, te-am cicălit si am avut de la tine tot felul de așteptări… ți-am fost si cea mai buna prietena, dar si părinte autoritar. Acum mă aflu in fata unei ființe, copia mea fidela in miniatura, care pe zi ce trece se transforma in om mare. Nu sunt priceputa in a da sfaturi, dar pot sa-ți spun cateva lucruri esențiale care îți vor face viața mai ușoară:
* nu aștepta sa mulțumești pe toată lumea, nu asta este scopul tău;
* ai grija de sănătatea ta si a celor dragi ție;
* sa nu ai încredere in oameni, in special in cei lingușitori, vor fi primii care te vor trăda;
* fa-ți prieteni putini si de calitate;
* nu alerga după bani, nu aduc fericire;
* nu-ți sacrifica viața muncind pentru alții, la final nu o sa aprecieze nimeni;
* fa numai ce-ți place;
* fii orice îți dorești sa fii.
Cu drag, mama.”€

Comments

comments