Un motociclist beat şi fără permis, care a fugit de la locul accidentului, reţinut de Poliţie

0
55

Poliţiştii Serviciului Rutier Argeş au reţinut pentru 24 de ore un tânăr de 20 de ani, din comuna Făgeţelu, judeţul Olt, care a produs un accident rutier pe DN65B, fără a deţine permis de conducere, aflându-se sub influenţa alcoolului şi părăsind locul producerii evenimentului rutier fără încuviinţarea organelor de poliţie.

În noaptea de 29 spre 30 august a.c., poliţiştii Serviciului Rutier Argeş l-au identificat pe U.C.I., de 20 de ani, din comuna Făgeţelu, judeţul Olt, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de conducere fără drept, conducerea sub influenţa alcoolului, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Din cercetări a rezultat că în seara zilei de 29 august a.c., tânărul ar fi condus o motocicletă pe DN65B, pe raza comunei Vedea, unde ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrând în coliziune cu un alt autovehicul. În urma evenimentului a rezultat vătămarea uşoară a acestuia, care a părăsit locul evenimentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Tânărul a fost identificat de poliţişti după circa 90 de minute de la momentul producerii evenimentului rutier, în urma verificărilor reieşind că nu posedă permis de conducere şi se află sub influenţa băuturilor alcoolice. Celui în cauză i-au fost recoltate două probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma administrării probatoriului, a fost luată măsura reținerii pe bază de ordonanță pentru 24 de ore faţă de U.C.I., urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here