Un minor de 17 ani și o tânără de 18 ani, cercetați pentru furt! Au spart chioșcuri de ziare din Pitești pentru țigări

0
192

Un minor de 17 ani și o tânără de 18 ani, cercetați pentru furt! Au spart chioșcuri de ziare din Pitești pentru țigări. Poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Piteşti, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, au reţinut un minor de 17 ani şi o tânără de 18 ani, ambii din Ploieşti, bănuiţi de comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat.

Cei doi tineri sunt bănuiţi că, în perioada noiembrie-decembrie 2018, împreună cu un alt minor de 9 ani, ar fi pătruns prin efracţie în mai multe chioşcuri de ziare de pe raza municipiului Piteşti, de unde ar fi sustras ţigări, pe care le-ar fi valorificat ulterior pe raza judeţului Prahova. Pentru administrarea probatoriului, pe 5 ianuarie, poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară pe raza municipiului Piteşti, la locuinţa persoanelor bănuite de comiterea faptei.

Cei doi tineri au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here