Alți șapte stăpâni de sclavi de la Berevoești au fost încarcerați! Printre ei și trei femei

Alți șapte stăpâni de sclavi de la Berevoești au fost încarcerați! Printre ei și trei femei. Reamintim că două persoane au decedat în infernul de la Berevoești.

Pe 4 ianuarie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș, împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung şi din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Schitu Goleşti, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş şi al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş, au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Tribunalul Argeş, privind șapte persoane cu domiciliul pe raza comunei Berevoeşti, condamnate la pedepse cu închisoarea cuprinse între 5 ani si 2 luni şi 18 ani şi 10 luni închisoare pentru infracţiuni de trafic de persoane, trafic de minori şi constituire a unui grup infracțional organizat. Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Argeș, toate persoanele în cauză au fost încarcerate.

Este vorba de: Feraru Ancuța-Mariana, condamnată la 5 ani si 2 luni închisoare, Feraru Florin, condamnat la 8 ani și 5 luni închisoare, Bădală Costinel, condamnat la 18 ani și 10 luni închisoare, Păun Traian, condamnat la 11 ani și 6 luni închisoare, Păun Traian, condamnat la 10 ani închisoare, Păun Petruța-Minuca, condamnată la 8 ani și 6 luni închisoare și Păun Vasilica, condamnată la 7 ani si 4 luni închisoare, potrivit Tribunalului Argeș.

Citește și Ce îi obligau STĂPÂNII pe SCLAVII de la Berevoești: să le strângă fecalele din spatele casei. Două persoane au decedat în infernul de la Berevoești

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.