Sâmbătă, 05.09. 2015, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Albota, în baza unor date şi informaţii, s-au deplasat în Târgul Săptămânal Piteşti, unde l-au depistat pe A.M.A. de 27 ani, din comuna Rociu, care avea asupra sa mai multe bijuterii din aur, pe care le oferea spre vânzare şi despre care existau suspiciuni că provin din comiterea de infracţiuni.

În momentul legitimării, bărbatul a fugit încercând să părăsească incinta târgului, a fost urmărit şi somat verbal de poliţişti, dar acesta nu s-a supus somaţiilor, ocazie cu poliţiştii au făcut uz de arma, trăgând 3 focuri cu armamentul din dotare în plan vertical, fără a fi persoane rănite sau a provoca alte pagube material, suspectul fiind imobilizat.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale şi Secţiei de Poliţie Rurală Albota s-a constatat că bijuteriile din aur ar fi fost sustrase în noaptea de 04/05.09.2015 dintr-o casă situată pe raza comunei Bradu.

Bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore şi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Împotriva acestuia s-a emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile, iar bărbatul a fost introdus în arestul I.P.J. Argeş.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI