Aviz amatorilor: nu este o glumă! Un executor judecătoresc din Argeş scoate la licitaţie, luna aceasta, doar “dormitorul mare” dintr-un apartament de trei camere. Biroul unui executor judecătoresc din Argeş ar putea câştiga, de departe, premiul pentru cea mai inedită ofertă de vânzare. Acesta scoate la licitaţie, pe 28 noiembrie, o singură încăpere dintr-un apartament de trei camere din Curtea de Argeş. Nu este vorba despre orice cameră, ci despre “dormitorul mare”. Din anunţul de vânzare imobiliară, putem afla că acesta se află în capătul holului, spre nordul imobilului. În plus, are şi “uşă de lemn, parchet şi încălzire”. Totuşi, cel care va cumpăra dormitorul va putea folosi, în comun cu fosta nevastă a datornicului, alte încăperi ale imobilului. Mai precis, va avea garantat accesul comun “cu fosta soţie a debitorului la baie, WC de serviciu şi bucătărie”, după cum se arată în anunţul de vânzare (scrie www.ziarulring.ro).

“Locuieşte în cealaltă cameră”

Reporterii “Ring” au sunat la biroul respectivului executor judecătoresc, recomandându-se drept posibili participanţi la licitaţie. Folosind ca pretext dorinţa de a muta o persoană vârstnică în dormitorul scos la vânzare, am dorit să aflăm mai multe despre “colega” de apartament “Fosta soţie a debitorului locuieşte în cealaltă cameră. Nu ştiu să vă spun vârsta sau cum e ea. Puteţi merge acolo unde este imobilul să vă interesaţi, eventual să luaţi legătura cu vecinii”, ne-a spus o angajată.

Costă 16.500 de euro

Dormitorul este proprietatea unui bărbat care, în solidar cu alte trei persoane, datorează unei firme aproximativ 806.000 de lei, motiv pentru care a început executarea acestuia. Preţul de pornire a licitaţiei pentru “dormitorul mare” este de 16.500 de euro.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI