Un condamnat la închisoare pe viaţă, trimis în judecată pentru terorism

Poliţiştii specializați în combaterea criminalității organizate din Tulcea și procurorii D.I.I.C.O.T. au finalizat cercetările față de un bărbat, bănuit de terorism. Acesta, condamnat la închisoare pe viață pentru infracțiuni contra persoanei într-o altă cauză, ar fi amenințat reprezentanții unei instituții europene.

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate din Tulcea și procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Tulcea au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, de 40 de ani, din județul Constanța, bănuit de terorism.

Din cercetări a reieșit că, în perioada decembrie 2016 – martie 2017, cel în cauză, aflat în executarea unei pedepse cu închisoarea pe viață pentru infracțiuni contra persoanei, ar fi amenințat, telefonic și printr-o scrisoare, cu folosirea de arme împotriva unor persoane fizice și juridice dintr-o instituție europeană.

Pe 2 august, bărbatul a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare prin orice mijloace a unei persoane fizice, juridice, dar și a unui stat, cu folosirea de arme de foc, de natură să pună în pericol sănătatea oamenilor, săvârșită în scopul de a constrânge o autoritate publică să îndeplinească un anumit act.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here