Un cioban din Curtea de Argeş îşi caută soţie pe Facebook: Dacă îţi place de mine ar trebui să mi-o spui, că nu-mi stă bine singur!… Caut Noră ptr Mama. Cine Se Oferă?

De când tehnologia a avansat, iar internetul are semnal şi în vârf de munte, nici ciobanii nu mai sunt ce au fost odată.

După modelul lui Ghiţă Ciobanul, cel care a apărut într-o reclamă la telefonia mobilă, şi un cioban din Curtea de Argeş vrea să se facă cunoscut, însă pentru doamne.

Baciul nostru, Constantin Vilcescu, cunoscut şi sub numele de Cristi, foarte avansat în ale tehnologiei, îşi face selfie-uri pe păşune alături de mioriţele sale, numeroase de altfel, în timp ce ascultă muzică la căşti. Deşi nu este celebru precum Ghiţă Ciobanul şi nu are notorietatea sa, neavând o companie de publicitate care să îi facă sloganurile, ciobanul argeşean îl depăşeşte cu mult însă pe Ghiţă, în avere, turma sa fiind mult mai numeroasă decât a idolului său.

Deoarece, bănuim că este unul dintre cei mai mari fani ai lui Ghiţă Ciobanul, argeşeanul nostru promovându-şi meseria de baci prin citate şi sloganuri pe care şi le compune singur. Şi oferta ciobanului Cristi este una destul de tentantă pentru doamnele singure, care caută companie:

 „Caut soţie. Mai multe detalii pe privat. Rog seriozitate.”;

 „Hai să ne îndrăgostim! Cine vrea?”;

„Dacă îţi place de mine ar trebui să mi-o spui, că nu-mi stă bine singur!”;

Caut Urgent Soție Cine Se Oferă? RelațIi la 07XXXX Rog Seriozitate.” sau

„Caut Noră ptr Mama. Cine Se Oferă?”.

Aşa că domnişoarele sau doamnele singure nu ar trebui să rateze o asemenea „partidă”!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here