Un brand transformat în scrum! De la un magazin făcut într-un garaj, Radic Star producea mezeluri de peste 1 milion de euro pe lună

0
743

De la un magazin făcut într-un garaj, Gheorghe Dicu, patronul Radic Star, a reuşit să pună pe picioare unul dintre cele mai cunoscute branduri din România.  Azi-noapte un incendiu a tranformat în scrum una dintre cele mai mari investiţii din Argeş.

Azi-noapte a izbucnit un incendiu la cea mai mare fabrică de mezeluri din Argeș, Radic Star din Ștefănești. Focul a izbucnit la miezul nopții, iar suprafața cuprinsă de incendiu a fost de 7000 de metri pătrați de construcție reprezentând abatorul și hala de procesare. S-au salvat partea de livrare și depozitul de furaje. Construcția care a luat foc era construită cu fonduri europene și era asigurată. Însă echipamentele din interior nu erau asigurate.

Se pare că marile afaceri pornesc din spaţii mici. De la un magazin făcut într-un garaj, Gheorghe Dicu, patronul Radic Star, a ajuns să dețină, împreună cu familia și câțiva asociați, o fermă de îngrășare a porcilor cu o capacitate de 40.000 de capete pe serie, o fabrică de nutrețuri, un abator și o fabrică de mezeluri.

Cei 240 de angajaţi lucrează non-stop în mai toate departamentele unităţii, excepţie făcând zona de tranşare, unde se lucrează într-un singur schimb, astfel încât întregul flux tehnologic să asigure marfa necesară pentru onorarea comenzilor fără întârzieri. Cu o astfel de politică firma reuşea să atingă lună de lună o cifră de afaceri de peste 1 milion euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here