Un bărbat din Mioveni deţinea, ilegal, 216 elemente de muniţie. Susţine că le-a găsit!

413 views

Un bărbat din Mioveni deţinea, ilegal, 216 elemente de muniţie. Susţine că le-a găsit! Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase și luptători din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale, cu suportul de specialitate al Direcției de Operațiuni Speciale – I.G.P.R., au efectuat o percheziție în orașul Mioveni, la locul de muncă al unui bărbat de 37 de ani, din Mioveni, bănuit de săvârșirea infracțiunii de nerespectare a regimului armelor și munițiilor.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, în perioada aprilie – august, bărbatul ar fi deținut, fără drept, 216 elemente de muniție, de diverse calibre. El nu este înregistrat ca posesor legal de armă şi nu a avut niciodată permis! Nici arme nu au fost găsite asupra sa sau la percheziţie!

Omul se lăuda însă la prieteni şi mai arăta curioşilor elemente de muniţie, pe care, a declarat poliţiştilor, că le-ar fi găsit. Aşa au aflat şi oamenii legii de preocupările şi “bunurile” sale.

În cauză a fost înregistrat dosar penal conform art. 342 din Codul Penal, iar elementele de muniție au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Comments

comments