„Matiz 2005 vreau lemne de foc, variante telefoane etc…”, aşa sună anunţul unui locuitor din Curtea de Argeş postat pe 15 iulie pe unul dintre cele mai cunoscute site-uri de vânzări online din ţară.

Deşi site-urile de gen sunt pline cu tot felul de anunţuri care de care mai ciudate, în care oamenii vând mai tot ce au prin casă în schimbul a te miri ce, argeşeanul nostru se pare că i-a cam întrecut pe toţi.

Bărbatul vrea să-şi vândă maşina, un Matiz în schimbul unor telefoane performante sau unor lemne de foc. Maşina are 10 ani vechime şi merge bine conform proprietarului, însă are mici probleme cu rugina la praguri. Tot proprietarul precizează că motorul funcţionează bine şi că deţine şi toate actele. Omul acceptă variante, printre care cele mai bune sunt lemnele de foc, telefoanele, tabletele sau televizoarele.

Tot răul spre bine, dacă putem spune aşa, pentru că anunţul bărbatului din Curtea de Argeş a fost preluat de ziarele naţionale şi chiar şi de televiziuni şi cu siguranţă, maşina acestuia îşi va găsi cumpărător.

Comments

comments