Un bărbat din Argeș a incendiat două case, după ce s-a despărțit de concubină. Polițiștii Secției de Poliție Rurală Buzoești l-au identificat pe V.M.M., de 50 de ani, din comuna Râca, bănuit de săvârșirea a două infracțiuni de distrugere.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, în noaptea zilei de 19 spre 20 ianuarie, bărbatul ar fi incendiat două case nelocuite situate pe raza comunei Râca. Se pare că acesta se despărțise de o săptămână de concubina sa de mai mulți ani, cu care are și copii. În noaptea incendierii, bărbatul s-a întâlnit cu ea pe stradă, aceasta fiind însoțită de un alt bărbat, care o ajuta la treburile gospodărești. Sub influența alcoolului, acesta a dat foc unei case ce îi aparținea (casă din lemn, bătrânească). Mai târziu, în aceiași noapte, bărbatul a incendiat o altă casă bătrânească, acesta aparținând concubinei sale.

Cel în cauză a fost reținut pentru distrugere prin incendiere pe bază de ordonanță pentru 24 de ore urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI