Turneu național Ștefan Bănică! Pe 28 octombrie, îndrăgitul cântăreț vine la Pitești

Ștefan Bănică va concerta la Pitești pe data de 28 octombrie 2019: a doua oprire dintr-un spectaculos turneu național în 8 orașe românești! Pregătiti-vă pentru ENERGIE, EMOȚIE & ROCK ‘N ROLL!

Te așteptăm să participi la deosebitele concerte marca Ștefan Bănică în 8 orașe, unde vom fredona melodiile preferate, vom dansa, vom cânta și ne vom bucura de fiecare moment alături de artist și de cei dragi!

La Galați (27 octombrie), Pitești (28 octombrie), Târgu Jiu (29 octombrie), Arad (30 octombrie), Oradea (1 noiembrie), Buzău (5 noiembrie) Bacău (6 noiembrie) și Botoșani (7 noiembrie) ne vom reaminti cu drag emoțiile trăite ascultând cântecele artistului, luând parte la un show live unic.

Fiecare spectacol va fi un eveniment de suflet, unde Ștefan Bănică va crea o atmosferă dansantă și emoționantă prin interpretarea celor mai frumoase cântece din repertoriul său, lansate de-a lungul carierei sale de peste 30 de ani în muzică, teatru, film și televiziune.

Ștefan Bănică, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, spunea: „muzica bună unește generațiile!”. Și de data aceasta, în fiecare oraș, îi vom dovedi câte zâmbete aduce odată cu melodiile sale, de care ne vom bucura din toată inima!

Alături de prieteni, familie și Ștefan Bănică, vino să petreci o noapte deosebită pe 28 octombrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor Pitești!

Bilete sunt disponibile pe platforma iabilet.ro, urmărind link-ul următor: http://bit.ly/StefanBanicaPitesti

Pregătește-te pentru ENERGIE, EMOȚIE & ROCK ‘N ROLL!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here