Obişnuiţi să obţină uşor tot felul de avantaje, unele total nemeritate, aleşii noştri, de la parlamentari şi primari la simpli consilieri locali în comune, ajung să aibă tot felul de cereri şi pretenţii.

Consilierii locali din Boţeşti sunt ultimii pe listă dar, cu siguranţă, nu vor fi cei din urmă! Prefectul de Argeş, Emilian Dragnea, le-a explicat primarilor, la ultimul Colegiul Prefectural, că cererea colegilor de la Boţeşti de a primi diurnă când au treabă în satele comunei este nu numai ilegală ci şi imorală!

“€Am primit cereri de la consilieri care ar vrea aprobare să li se acorde diurnă doar pentru că se duc într-un alt sat. Serios? Diurna se dă doar pentru deplasări cu o durată mai mare de 12 ore! În Argeş, cea mai întinsă comună e Cotmeana, dar nici acolo nu ai cum să faci 12 ore dintr-o parte în alta! Ca să nu mai zic că ar trebui să pleci la 7 dimineaţa şi să vii la 7 seara! Sunt aleşi locali să facă treabă, e obligaţia lor să meargă să rezolve problemele, nu să ceară bani!” a explicat prefectul Dragnea.

Comments

comments