Centrul Cultural Pitești vine în întâmpinarea iubitorilor de frumos, cu organizarea unui curs de pictură pentru copii și părinți.

Cursul este susținut de profesorul de arte plastice Ruxandra Maria Ciobanu și are loc în fiecare miercuri, între orele 17,00 – 19,00, în Sala Simpozion, situată la etajul I al imobilului „Casa Cărții”. Pentru înscrieri și informații suplimentare puteți suna la nr. de telefon 0746096639 (prof. Ruxandra Maria Ciobanu).

„€Cursurile de pictură te vor ajuta să vezi într-un alt mod formele, culorile, spațiile, umbrele și lumina din jurul tău. Vei învăța să folosești instrumente specifice pentru artele plastice și să execuți anumite mișcări, care îți dezvoltă îndemânarea și coordonarea dintre minte și corp. Cursul de pictură pentru copii și părinți este conceput special pentru petrecerea împreună a unui timp prețios, unde vom urmări ca toți participanții să învețe cât mai multe lucruri interesante, care cu siguranță le vor îmbogăți cultura generală”. Ruxandra Maria Ciobanu

Comments

comments