Trofeul Electricianului organizat de CEZ Distribuţie îşi deschide porţile

0
171

Incepand de astazi, 13 iulie si pana vineri, 17 iulie, municipiul Pitesti va fi arena competitionala unde cei mai buni 72 de electricieni la nivel national se vor intrece pentru cel mai ravnit premiu din domeniul energetic.

Cea mai importanta competitie profesionala din domeniul energetic ia startul in mod oficial maine, 14 iulie. Emotiile cresc odata cu apropierea probei teoretice la care concurentii vor trebui sa demonstreze ca stapanesc si informatii despre reglementarile care vizeaza activitatea lor profesionala (legislatie, proceduri etc.).

Dupa depasirea acestei etape, miercuri, 15 iulie, va veni randul probei practice sa ii puna la incercare pe concurenti. Organizata in functie de patru mari specializari (electrician Medie Tensiune/Joasa Tensiune, electrician exploatare statii, electrician PRAM, electrician masura), proba practica va reflecta indemanarea concurentilor in efectuarea manevrelor si operatiunilor in teren.

La finalul zilei de joi, 16 iulie, dar nu inainte de proba cu publicul care va demonstra si capacitatea de concentrare a participantilor in fata unui public numeros, vom afla si numele celor care se vor clasa pe podium si vor beneficia de recunoasterea tuturor reprezentantilor domeniului energetic. Rolul de gazda al CEZ Distributie este cu atat mai impact cu cat in 2015, Grupul CEZ sarbatoreste un deceniu de activitate in Romania, iar Trofeul Electricianului este expresia bunei colaborari cu sectorul energetic local. Evenimentul este organizat de CEZ Distributie si SC Electrica SA, cu sprijinul partenerilor AEM si LeasePlan.

Departamentul Relatii Publice, Brand si Marketing CEZ Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here