Tribunalul Bucureşti a admis înfiinţarea Partidului pentru Argeş şi Muscel, condus de fostul senator Mircea Andrei

0
208

Miercuri, 23 septembrie Tribunalul Bucuresti a admis cererea de infiintare a Partidului pentru Arges si Muscel. 

 

Partidul pentru Arges si Muscel este condus de fostul lider PDL Arges, Mircea Andrei. Liderul formatiunii nu este la prima constructie de acest gen, acesta fiind artizanul AAM – Alianta pentru Arges si Muscel cu care a reusit in 2012 performanta de a scoate nu mai putin de 24 de primari si sute de consilieri locali, intr-un judet considerat fief PSD si intr-un an electoral atipic. 

Mircea Andrei a anuntat deja ca alegerea PAM pentru candidatura la primaria Pitesti este o doamna, cunoscutul notar Ana Stan. Totodata acesta promite ca politica PAM va fi exclusiv a judetului Arges, pentru argeseni si musceleni:

”Suntem singurul partid regional din Romania. De acum ne vom ocupa foarte atent de ceea ce va insemna partidul in judetul Arges. Pregatim deja surprize de proportii la capitolul candidaturi, iar strategiile politice pe care le vom aborda vor fi cu totul innovative. Era momentul ca argesenii sa poata sa aleaga un partid numai al lor, care sa le reprezinte interesele in raport cu orice guvernare, un partid care sa nu depinda, sa nu asculte, sa nu se subordoneze unor grupuri de interese de genul partidelor nationale. In Arges s-a tot incercat acesta varianta cu partidele nationale, insa cu parere de rau niciunul nu a reusit sa faca ceea ce ar fi trebuit si anume sa reprezinte exclusiv interesul judetului nostru“, a declarat fostul senator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here