Poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Piteşti au reţinut două persoane bănuite de săvârşirea a 2 furturi din autovehicule. Prejudiciul cauzat este de peste 3.800 de lei.

La data de 21 ianuarie a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale al Secţiei 4 Poliţie Piteşti şi luptători din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale Argeş au efectuat trei percheziţii domiciliare pe raza comunei Răteşti, la locuinţele unor persoane bănuite de furturi din autovehicule.

Din cercetări a reieşit că, în perioada 27 – 31 decembrie 2014, doi bărbaţi, de 22, respectiv 25 de ani şi un minor de 15 ani, toţi din comuna Răteşti, ar fi pătruns în mai multe autovehicule parcate pe raza municipiului Piteşti, de unde ar fi sustras mai multe bunuri.

Valoarea estimată a bunurilor sustrase se ridică la suma de 3.800 de lei.

Cu ocazia percheziţiilor, poliţiştii au identificat şi recuperat şase anvelope auto, patru jante, o staţie emisie-recepţie cu antenă şi un radio CD, bunuri care ar fi fost sustrase din autovehicule parcate în zona de competenţă a Secţiei 4 Poliţie Piteşti

Bărbaţii au fost reţinuţi şi introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Argeş urmând a fi prezentaţi Judecătoriei Piteşti cu propunere de arestare preventivă, iar minorul va fi cercetat în stare de libertate.

BIROUL DE PRESA

 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI