Tragedie! Tânăr de 35 de ani din Argeș, cu COVID, mort în ziua în care a devenit tată

0
1328

Tragedie într-o familie din Argeș. Un tânăr de 35 ani, confirmat cu COVID, a murit noaptea trecută la Spitalul Județean de Urgență din Pitești. Bărbatul avea comorbidități. În ziua în care i se îndeplinea cel mai mare vis, acela de a deveni tată, tânărul a fost intubat. În ciuda tuturor eforturilor medicilor, dn păcate, bărbatul a murit.

E printre puținele dăți când folosesc pagina aceasta pentru a posta altceva decât copii, pisici, glume, flori, „râzăcioșenie”. Nu că ar fi fost mereu totul lapte și miere, dar un zâmbet atrage alt zâmbet, iar scopul meu a fost, întotdeauna, să aduc bucurie. Din păcate, acum e diferit. Când vezi că orice sacrificiu e în zadar, renunți și tu, un munte de speranță, să mai crezi. Mor oameni. Mulți sunt tineri, n-au apucat să ajungă la jumătatea drumului. Medicii sunt neputincioși să-i salveze, în ciuda tuturor eforturilor. Scriu aceste rânduri îndeosebi pentru cei care încă nu cred în COVID.

Vă dau un singur exemplu, al unui tânăr care a ajuns târziu la spital. Foarte târziu. În ziua în care i se îndeplinea, poate, cel mai mare vis, soția lui aducea pe lume o minune, el a fost intubat. Nu a apucat să afle că e tată. Noaptea trecută a murit. Am plâns. Am plâns ca pentru fratele meu, tatăl meu, oamenii mei cei mai dragi. Plâng și acum. Nu am crezut că vom ajunge aici, atât de departe. Nu am crezut că noi, românii, vom fi atât de nepăsători. Destrăbălarea e la cote maxime, indiferent de oră, indiferent de consecințe. V-aș lua o zi în Secția ATI, să vedeți prețul dezmățului. Mă opresc. Vă doresc ce vreau și pentru mine, să nu mai primesc, dar să nu mi se ia nimic din ce am!”, este mesajul postat pe o rețea de socializare de Cristina Cazacu, purtător de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență din Pitești. (foto ilustrativ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here