Tragedie în Argeș! Un bărbat a murit după ce a căzut un copac peste el

Două echipaje de pompieri cu o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat și o autospecială de stingere cu apă și spumă au fost solicitate să intervină în localitatea Coșești, satul Păcioiu Valea Popii, pentru acordarea de îngrijiri medicale unei persoane, peste care, din primele informații, ar fi căzut un copac. La sosirea forțelor de intervenție la locul solicitării, persoana era extrasă. Paramedicii SMURD au început manevrele de resuscitare.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 54 de ani. Din păcate, bărbatul nu a răspuns manevrelor, declarându-se ulterior decesul.

Și polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați cu privire la faptul că, într-o gospodărie din localitatea Coșești, un bărbat de 55 de ani, din localitate, ar fi fost prins sub un copac, în timp ce încerca să-l doboare.

Polițiștii de investigații criminale sunt la fața locului pentru efectuarea cercetărilor. În cauză va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here