Tragedie în Argeș! Pompier mort în intervenție!

Update! ”Cu puțin timp în urmă pompierii de la Detașamentul Bradu au fost alertați cu privire la izbucnirea unui incendiu de vegetație pe A1, la km 113. La un moment dat, în timpul intervenției, a fost observat unul dintre colegi care era căzut la pământ. În scurt timp ceilalți membri ai echipajului au început manevrele de resuscitare, iar două echipaje SMURD de prim ajutor calificat și de terapie intensivă mobilă au început deplasarea spre eveniment. Echipajele medicale au preluat pacientul cu manevre de resuscitare în curs și l-au transportat la spital unde a fost constat decesul.

Pompierul avea 47 de ani și era angajat al ISU Argeș din anul 2006. Se fac cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs tragicul incident.

Întregul colectiv al ISU Argeș își exprimă regretul profund pentru tragicul eveniment și este alături de familia îndoliată!”, transmite ISU Argeș.

Tragedie în Argeș! Incidentul a avut loc la o intervenție de stingere a unui incendiu de vegetație. Un pompier din cadrul ISU Argeș, de la Detașamentul Bradu, ar fi fost grav accidentat. Pompierul ar fi fost lovit de autospeciala de intervenție, chiar de un coleg, care încerca să dea cu spatele. Pompierul a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Pitești în stare gravă. Avea leziuni traumatice multiple, cele mai grave interne. Necropsia va stabili cauza decesului. La puțin scurt a decedat. Cazul ar fi fost preluat de Parchetul Militar.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here