Aleph Club Pitesti- din nou învingatori

Marius Cocean, deținătorul locului fruntaș în ranking-ul mondial Kickboxing, antrenor al clubului piteștean Aleph, a revenit din Instanbul – Turcia, loc în care, în perioada 12 -15 Mai s-a desfășurat editia a 7-a International Turkish Open Kickboxing World Cup, la care au participat 3200 sportivi din 43 de țări.

Concurenții au luptat pentru însemnele cluburilor pe care le-au reprezentat, pregatirea acestora fiind la cote înalte.

De câțiva ani Kickboxing-ul a luat avânt, năruind mitul că-i un sport agresiv, ci unul tehnic, de atitudine, inteligență, iar forța din ring se observă că este susținută de mii de ore de antrenament. Combinația elementelor din diferite stiluri tradiționale de luptă atrage tot mai mulți sportivi în sălile de antrenament, Kickboxing fiind inclus în categoria sporturilor olimpice încă din 2018, iar Aleph Club Pitești este, la acest moment, unul printre cele mai bune cluburi din țară, Marius Cocean pregătind, aici, tineri campioni naționali și internaționali.

La ultima confruntare, cei 4 piteșteni au câștigat o medalie de Aur, 3 de Argint si una de bronz, iar Marius Cocean a reușit o nouă performanță, aducând acasă trofeul râvnit de fiecare dintre sportivii participanți.

Se pare că talentații sportivi, vor avea un viitor strălucit în acest sport, ținând cont de rezultatele extraordinare din ultimii ani. Cu siguranță își vor copia maestrul, Marius Cocean, nume consacrat pe scena sportivă a lumii, care a luptat și câștigat pentru Romania, 5 medalii la Campionatele Mondiale, o medalie la Campionatul European, 6 Centuri Europene de Grand Champion, 10 medalii de aur la Cupele Mondiale și multe alte competiții naționale și internaționale, totalizând peste 200 de victorii.

Felicitări sportivilor piteșteni !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here