Tragedie în Argeș. Elevă moartă la școală

0
815

Update. În urma informațiilor apărute în spațiul public, privind decesul unei minore, ulterior acuzării unei stări de rău, survenit în localitatea Costești, Compartimentul Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș transmite următoarele:

Pe 14 octombrie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că o elevă a unei unități de învățământ din Costești a acuzat o stare de rău, în urma căreia a intrat în stare de inconștiență.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a preluat-o pe minoră, fiindu-i efectuate manevre de resuscitare, însă din păcate fără rezultat, fiind constatat decesul acesteia.

Polițiștii efectuează cercetări, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

Cauzele decesului vor fi stabilite în urma efectuării autopsiei, pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor fiind întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal.

O elevă a murit în timpul orelor, la un liceu din orașul Costești. În această dimineață, medicii au intervenit de urgență, după ce au fost anunțați că o fată de 16 ani a leșinat. Eleva a fost găsită în stop cardio-respirator și a fost resuscitată, însă, din păcate, manevrele nu au dat rezultat, iar fata a murit. În urma tragediei, s-a deschis o anchetă a Inspectoratului Școlar Argeș și a Poliției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here