Restricţionări ale traficului rutier pe 13 august în Curtea de Argeş!

În conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Curtea de Argeş, în data de 13 august se va desfăşura o adunare publică pentru organizarea funeraliilor  Reginei Ana, cu restricţionarea traficului rutier, după cum urmează:
– În perioada 12 august, ora 24.00 – 13 august, până la terminare – pe bd. Basarabilor, pe tronsonul cuprins între intersecţia cu str. Sân Nicoară şi intersecţia cu str. Eroilor.
– În data de 13 august, începând cu ora 12.00 – până la terminare – pe str. Negru Vodă, pe tronsonul cuprins între intersecţia cu str. Traian şi intersecţia cu str. Sân Nicoară.

Ca rute alternative, conducătorii auto pot folosi str. 1 Decembrie 1918, str. Traian şi str. Lascăr Catargiu.

Pentru buna desfăşurare a traficului rutier, recomandăm conducătorilor auto să se deplaseze cu atenţie şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri aflaţi pe traseul de deplasare.

Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă prin locurile marcate, la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de a traversa a fost observată de către şoferi.

Comments

comments