Trafic îngreunat pe autostrada Piteşti – Bucureşti, din cauza unor coloane militare care se deplasează pentru un exerciţiu NATO

0
614

În intervalul 1-4 iunie, pe rutele Giurgiu-București (E85) și București-Pitești (A1)-Râmnicu Vâlcea (E81)-Sibiu (Valea Oltului)-Cincu, se vor deplasa coloane militare, pentru un exercițiu NATO.

Poliția Română recomandă celor care se deplasează pe aceste rute să circule cu atenție sporită și să respecte indicațiile și semnalele polițiștilor.

În luna iunie, se va desfășura exercițiul NATO NOBLE JUMP 2017 (NOJP17), pe teritoriul Bulgariei, Greciei și României, iar destinația finală a forțelor dislocate va fi Centrul Național de Instruire Întrunită ”Getica”, din Cincu.
România, în calitate de națiune gazdă a exercițiului va juca un rol foarte important, prin sprijinul acordat planificării și pregătirii în vederea dislocării și redislocării forțelor participante la exercițiu.

Astfel, în perioada 1 – 4 iunie a.c., pe anumite drumuri, se vor deplasa coloane militare și traficul ar putea fi îngreunat.

La data de 1 iunie, în intervalul orar 09.00-20.00, coloanele militare se vor deplasa pe ruta Giurgiu-București (E85), pe data de 2 iunie, în intervalul orar 00:01-18:00, se vor deplasa pe ruta București-Pitești (A1)-Râmnicu Vâlcea (E81)-Sibiu (Valea Oltului)-Cincu.

De asemenea, coloanele se vor deplasa, la data de 3 iunie, în intervalul orar 09:00-17:00, pe ruta Giurgiu-București (E85), iar la data de 4 Iunie 2017, în intervalul orar 00:00-15:00, pe ruta București-Pitești (A1)-Râmnicu Vâlcea (E81)-Sibiu (Valea Oltului)-Cincu.

Poliția Română recomandă celor care se deplasează pe aceste rute să circule cu atenție sporită și să respecte indicațiile și semnalele polițiștilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here