Tot mai multe amenzi în Argeș pentru nepurtarea măștii de protecție

0
40

Aproape 2.000 de persoane au fost controlate în ultimele 24 de ore, în cadrul acțiunilor de verificare a respectării măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului în județul Argeș, fiind constatate peste 250 de încălcări ale legislației în vigoare.

În ultimele 24 de ore, polițiștii argeșeni au desfășurat 23 de acţiuni punctuale, dintre care 20 au fost organizate independent de către poliţişti, 2 organizate împreună cu I.J.J. Argeş şi una cu alte structuri. Aproape 2.000 de persoane, precum și 150 de mijloace de transport persoane au fost verificate în cadrul activităților.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, au fost verificate 131 de societăți comerciale, unde poliţiştii, alături de celelalte structuri cu care acționează în sistem integrat, au instruit reprezentanţii tuturor agenţilor comerciali și centrelor comerciale verificate cu privire la măsurile dispuse pentru respectarea normelor de prevenire a infectării și combatere a răspândirii coronavirusului.

Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii argeşeni au aplicat, conform Legii 55/2020, un număr de 253 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 21.600 de lei, după cum urmează:
– 230 de sancțiuni, în valoare de 16.600 de lei, ca urmare a nepurtării sau purtării necorespunzătoare a măștii;
– 22 de sancțiuni, în valoare de 3.000 de lei, ca urmare a nerespectării interdicțiilor de deplasare;
– o sancțiune, în valoare de 2.000 de lei, pentru un operator economic care a desfășurat activități în spațiul pentru care au fost instituite restricții;
– o sancțiune, pentru nerespectarea măsurilor de izolare/carantinare. (foto ilstrativ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here