Câte un mărţişor pentru fiecare persoană de sex feminin!

Toate domnişoarele şi doamnele care au abonament la Centrul de fitness Liviu Gym își pot invita o prietenă și pot intra ambele persoane gratuit pe 1 Martie şi 8 Martie! Zeci de tineri merg zilnic la sala de fitness Liviu Gym, atât pentru a lăsa caloriile şi kilogramele acumulate, dar şi pentru a face mişcare de întreţinere.

Aparat de vibromasaj şi saună GRATUIT!!!

Cursuri de Insanity – 10 şedinte costă doar 80 de lei

Cursurile de Insanity sunt coordonate de profesorul Răzvan Baciu. Preţul unui abonament este cel mai mic din Piteşti, 10 şedinţe – doar 80 de lei, iar clienţii vor primi câte un calendar şi intrarea gratuită, iar cei care vin şi cu un prieten, primesc şi o reducere de 10 lei.

Sala Liviu Gym dispune de peste 50 de posturi individuale de lucru, aparat de bronzare de ultimă generaţie (solar vertical cu lămpi de ultrapresiune), cabinet de masaj, fotoliu de relaxare, benzi pentru vibromasaj anticelulitic, biciclete şi benzi de alergare, sac de box, saună, bar cu produse sportive.

Şi cel mai important este singura sală din Piteşti unde se oferă consiliere gratuită tuturor abonaţilor referitor la programe de slăbit, nutriţie alimentară sau dezvoltare musculară de către multiplul campion naţional şi balcanic, Liviu Astanei. Liviu Astanei este antrenor de fitness şi culturism de mai bine de 30 de ani. Timp de 12 ani a fost component al lotului naţional de culturism. Este multiplu campion naţional şi balcanic, participând la mai mult de 150 de concursuri naţionale şi internaţionale.

Se oferă consiliere gratuită tuturor abonaţilor referitor la programe de slăbit, nutriţie alimentară sau dezvoltare musculară de către antrenorul coordonator Liviu Astanei!

Vă aşteptăm cu drag în număr cât mai mare în noua noastră sală, unde avem cele mai bune condiţii, cu cel mai tare colectiv şi cei mai buni instructori care vă sunt la dispoziţie oricând!

GRATUIT

– Cafea şi alune
– Servicii de vibromasaj
– Saună
– Fotoliu de relaxare
– Consiliere nutriţională
– Supraveghere din partea unui instructor specializat la primele antrenamente
– Loc de joacă pentru copiii între 3 şi 6 ani supravegheat

Program Insanity:
Luni, Miercuri, Vineri: 19.00 – 20.00

Program:
Luni – Vineri: 07.00 – 23.00
Sâmbătă: 07.00 – 18.00
Duminică: 07.00 – 18.00

Adresă: Strada Smârdan, nr.1, Piteşti (parcarea Pieţei Smârdan)
Telefon: 0744.931.367
Site: www.liviugym.ro

Comments

comments