Uniunea Europeană a lansat un proiect pentru tinerii europeni în vârstă de 18 ani. Aceștia pot obține, gratuit, biletele de călătorie cu trenul pentru a vizita mai multe țări europene. Biletele oferite în cadrul proiectului ”DiscoverEU” sunt valabile pentru o perioadă de maxim 30 de zile, posibilitatea de a călători fiind deschisă de la 9 iulie până la 30 septembrie 2018.

Înscrierile se pot face aici, până pe 26 iunie.

Astfel, tinerii europeni în vârstă de 18 ani pot beneficia de un abonament gratuit de tren de până la 30 de zile valabil în cele 28 de state membre, finanțat de Uniunea Europeană (UE).

Criteriile sunt simple!
Tinerii trebuie să aibă 18 ani la 1 iulie 2018 si sa aiba nationalitatea unuia dintre cele 28 de state membre ale UE. Asadar, eligibili sunt tinerii cu cetatenie UE nascuti intre 2 iulie 1999 si 1 iulie 2000 inclusiv.

Tinerii alesi trebuie sa prezinte un itinerariu de calatorie care poate sa dureze, de la o zi, la 30 de zile. Calatoria trebuie sa aiba loc in perioada 9 iulie – 30 septembrie 2018 si sa cuprinda minimum o destinatie din alta tara decat tara in care incepeti calatoria si maximum 4 tari in plus fata de tara din care porniti. Puteti alege ca destinatie oricare dintre cele 28 de state membre UE.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI