Tineri teribiliști! Prinși de RADAR pe drumurile din Argeș. În ultimele 24 de ore, poliţiştii din județ au dat 235 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 80.000 de lei, au reținut în vederea suspendării dreptului de circulație 32 de permise de conducere și au retras 3 certificate de înmatriculare.

Conduceau cu viteză excesivă

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Pitești au depistat un tânăr de 19 ani din Pitești, care conducea un autoturism pe raza comunei Bradu, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu o viteză de 112 km/h.

Un alt tânăr de 23 de ani din Pitești a fost depistat conducând un autoturism pe bld. Republicii, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu o viteză de 135 km/h.

De asemenea, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 34 de ani din Ţiţeşti, care conducea un autoturism pe DN 73 Țițești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu o viteză de 120 km/h.

Și polițiștii din Câmpulung au depistat un tânăr de 23 de ani din Câmpulung, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localităţii Stâlpeni, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu o viteză de 138 km/h.

Toți tinerii șoferi prinși de RADAR cu viteze excesive au fost sancționați contravențional cu amenzi de 1.305 lei fiecare și le-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile.

Comments

comments