Din 10 iulie, încă o etapă din programul „Rabla pentru electrocasnice”

350 views

Din 10 iulie, încă o etapă din programul „Rabla pentru electrocasnice”. Azi au expirat voucherele acordate în a doua sesiune a programului „€Rabla pentru electrocasnice”€. În data de 10 iulie începe cea de-a treia!

Cele 49.118 de persoane care s-au înscris în a doua sesiune a programului Rabla pentru electrocasnice din acest an au avut timp până azi pentru a folosi voucherele primite. Voucherele nefolosite vor fi anulate, iar sumele rezultate în urma anulării lor vor fi folosite începând cu data de 10 iulie 2019 pentru noi înscrieri.

Începând cu ediția din acest an a programului Rabla pentru electrocasnice, cei interesați au posibilitatea să ceară bani de la stat, printre altele, și pentru cumpărarea de televizoare, mașini de spălat vase și aparate de aer condiționat portabile. În ediția de anul trecut a programului „Rabla pentru electrocasnice” s-au putut achiziționa doar mașini de spălat rufe, frigidere, combine frigorifice, lăzi frigorifice, congelatoare și aparate de aer condiționat.

Comments

comments