Săptămâna trecută, cu doar câteva zile înainte de turul II al alegerilor prezidenţiale, Dan Stănescu de la Costeşti, autoproclamatul rege al ţiganilor creştini de pretutindeni, a mers la Călineşti pentru a-i convinge pe supuşii săi să-l voteze pe Victor Ponta. „Când a luat fiinţă Casa Regală din Costeşti, toţi romii au făcut jurământ de credinţă regelui Tortică şi, după ce a murit el, mie. Astăzi, la nivel de România, dar şi din străinătate, le cer ţiganilor din diaspora şi celor România să voteze cu Victor Ponta”, a spus Dan Stănescu.
El a mai susţinut că are un protocol încheiat cu PSD şi că Victor Ponta i-a promis, după o întâlnire avută în 4 noiembrie, proiecte pentru dezvoltarea comunităţii.

„Pe domnul Fonta. Să ne măreşte şi nouă salaru….”

Supuşii lui Stănescu din Călineşti s-au conformat şi au pornit imediat în campanie electorală prin localitate, înmânând pliante cu Victor Ponta şi strigând „Ponta preşedinte!”.
Întrebată pe cine votează, o femeie de etnie romă a dat o declaraţie în faţa camerelor de luat vederi, care a făcut înconjurul României: „Pe domnul Fonta. (De ce?) Să ne măreşte şi nouă salaru… Ca să are grijă să conduce ţara”.

 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI