Așteptarea a luat sfârșit! Aseară s-a deschis oficial „Târgul de Crăciun – Mioveni”, Ediția I. Moș Crăciun și renul său de încredere, care îl poartă neobosit peste mări și țări i-a aşteptat pe vizitatori cu multe cadouri, printre care concerte susţinute de artiști celebri, produse de sezon din diverse categorii, de la dulciuri de casă, aranjamente și decorațiuni de sărbători sau jucării, până la produse alimentare tradiționale și ceramică.

Târgul va fi deschis zilnic  până pe 30 decembrie şi îi aşteaptă pe doritori cu surprize, concursuri și tombola “Dăruiești și Câștigi”, ce reprezintă elemente care, speră organizatorii, să vă stârnească dorința de a-i vizita. La Căsuța a lui Moș Crăciun, acesta îi va aștepta pe prichindeii cuminți să stea la povești, între orele 18.00 şi 21.00.

Totodată, Moş Crăciun apelează la copii și la părinți pentru a-i ajuta şi pe cei nevoiaşi. Cei care îl vizitează, pentru a-i lăsa tradiţionalele scrisori, la căsuţa lui din centrul oraşului deschisă până în seara de 24 decembrie, pot face și o donație în cadrul unei campanii umanitare “Donezi și Câștigi” – în urma căreia cinci dintre dumneavoastră pot câștiga, la tombolă, câte un plin de benzină, oferit de unul dintre sponsorii “Târgului de Crăciun” de la Mioveni.

Comments

comments