Taraful Cătălin Iancu: Am ales să cântăm la Restaurantul La Butoaie datorită publicului

0
1905

În fiecare seară de vineri, de la ora 21.00, Restaurantul – Pizzerie La Butoaie vă aşteaptă să petreceţi în compania unor invitaţi speciali: Taraful Cătălin Iancu.

Taraful Cătălin Iancu este unul dintre cele mai cunoscute tarafuri din Argeş şi este format din cinci membri cu experienţă, care fac parte şi din Ansamblul „Doina Bascovului”.

Membrii tarafului Cătălin Iancu, format în anul 2013 sunt: Cătălin Iancu – vioară, Cătălin Iancu Jr. – ţambal; Ionuţ Cîrstea – nai; Manu Manuel – orgă şi Ana Maria Cîrstina (Anuşca) – solist vocal.

„Restaurantul este al doilea conservator”

Pentru a afla mai multe detalii despre muzica şi momentele artistice pe care le oferă publicului, am stat de vorbă cu liderul tarafului, violonistul Cătălin Iancu: „Încercăm să ne deosebim de alţii datorită experienţei noastre. Repertoriul nostru este variat, dar şi select: Maria Tănase, Ioana Radu, Ion Dolănescu, Gică Petrescu, Gabi Luncă, Nelu Ploieşteanu. Dorim să oferim publicului o întoarcere la muzica veche autentică. Cântăm atât muzică de petrecere, cât şi muzică lăutărească veche şi folclorică. Cânt de când mă ştiu şi m-am dedicat genului tradiţional de muzică. Îmi spunea profesorul meu, un mare om: „Restaurantul este al doilea conservator”. Aşa că am ales să cântăm la Restaurantul La Butoaie datorită publicului. Toţi membrii tarafului au studii muzicale specializate, dar şi ani de experienţă de cântat în orchestre şi la evenimente. Cătălin Iancu Jr, fiul meu este cel mai tânăr membru al tarafului, are 15 ani şi cântă la ţambal de pe clasa a V-a. A fost ucenicul maestrului Loren Stan, care la rândul său a fost pregătit de „geniul ţambalului”, Toni Iordache. Solista Ana Maria Cîrstina este o artistă cunoscută, cu studii muzicale specializate, absolvind Facultatea de Muzică din Bucureşti, dar şi câştigătoarea a Premiului I la Festivalul Zavaidoc din 2011. Ionuţ Cîrstea, naistul tarafului, a colaborat cu numeroase orchestre şi tarafuri, precum: Doina Gorjului, Taraful Zavaidoc, Orchestra Radio, Ansamblul Maria Tănase şi a susţinut concerte în mai multe ţări: Franţa, Italia, Belgia, Olanda, Suedia”.

Acordurile unice ale talentaţilor instrumentişti, delicioasele preparate culinare, dar şi alte surprize, promit o seară de neuitat pentru toţi iubitorii de muzică bună.

Vă aşteptăm cu mare drag pentru a ne bucura împreună de o seară specială cu muzică live cu Taraful Cătălin Iancu!

Detalii şi rezervări la numarul de tel: 0348 457 943

Restaurantul – Pizzerie La Butoaie vă aşteaptă întodeauna cu ospitalitatea sa caracteristică pentru a simţi plăcerile gustului combinate cu frumuseţea şi stilul localului. Cu o înfăţişare elegantă şi intimă, La Butoaie este localul unde aromele îmbietoare ale bucătăriei internaţionale şi româneşti vă vor purta simţurile într-o călătorie de neuitat în lumea artei gastronomice şi a băuturilor rafinate.

Livrări la domiciliu: Pentru transport gratuit, comanda minimă este de 25 lei. Livrări între orele: 10.00 – 24.00.

Program:
Luni – Joi: 09.00 – 24.00
Vineri – Duminică: 10.00 – 02.00

Adresa: Strada Crinului, Nr. 34, Piteşti
Telefon: 0348.457.943
Mobil: 0767.601.585
Email: comenzi@labutoaie.com.ro
Site: www.labutoaie.com.ro
facebook.com/la.butoaie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here