Tânărul din Argeș care a întreținut relații sexuale cu două minore, arest la domiciliu

1,018 views

Tânărul din Argeș care a întreținut relații sexuale cu două minore, arest la domiciliu. În luna noiembrie a anului trecut, un tânăr de 20 de ani din comuna argeșeană Merișani a fost reținut de polițiști pentru săvârşirea infracţiunilor de act sexual cu un minor, lipsire de libertate şi conducere fără drept. Pe 21 noiembrie 2018, tânărul a fost pus sub control judiciar, obligaţie dispusă prin Ordonanţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti.

”Tânărul nu a respectat măsura impusă și a părăsit în mai multe rânduri localitatea de domiciliu. Polițiștii argeșeni au sesizat Judecătoria Pitești privind acest lucru, însă judecătorii au respins cererea polițiștilor ca fiind nefondată. S-a făcut apel împotriva sentinței Judecătoriei la Tribunalul Argeș, care a decis să înlocuiască măsura controlului judiciar cu arestul la domiciliu. Astfel, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au pus în executare măsura preventivă în aceeaşi zi”, ne-a declarat Florin Popa, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș.

Citește și Tânăr din Argeș, reținut! A întreținut relații sexuale cu două minore, iar pe cea de-a doua a și sechestrat-o

Comments

comments