Tânăr din Argeș, reținut! A întreținut relații sexuale cu două minore, iar pe cea de-a doua a și sechestrat-o

719 views

Tânăr din Argeș, reținut! A întreținut relații sexuale cu două minore, iar pe cea de-a doua a și sechestrat-o. Polițiștii de la Investigații Criminale Pitești, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, au reţinut un tânăr de 20 de ani din comuna argeșeană Merișani, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de act sexual cu un minor, lipsire de libertate şi conducere fără drept.

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că în perioada 2016 – 2018, cel în cauză ar fi întreținut relații sexuale cu o minoră de 14 ani, fata fiind iubita acestuia. În cursul lunii august, tânărul s-a despărțit de minora de 14 ani și a început o relație cu o altă minoră de 16 ani, cu care a întreținut relații sexuale și ar fi lipsit-o de libertate. Tot în aceiași perioadă, tânărul ar fi condus fără drept în mai multe rânduri autovehicule pe drumurile publice.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Argeș, Florin Popa, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Comments

comments