Pe 11 februarie, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 23 de ani, din Dragoslavele, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității de domiciliu, fiind înregistrat de aparatul Radar cu viteza de 125 km/h. Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile.

Tot ieri, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţiei Rurală Rucăr au depistat un bărbat de 46 de ani, din comuna Cetățeni, care conducea un autoturism pe DN 72 A, pe raza localităţii de domiciliu, în timp ce se afla sub influenţa alcoolului. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

Un alt bărbat de 26 de ani din comuna Lunca Corbului, care conducea un autoturism pe raza localităţii de domiciliu, în timp ce se afla sub influenţa alcoolului și fără a poseda permis de conducere. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 și 336 din Codul Penal.

Comments

comments