Pe 2 martie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără drept și sub influența alcoolului, și au reținut un tânăr de 22 de ani, din Mărăcineni.

Din cercetări s-a stabilit că, noaptea de 27 spre 28 februarie, tânărul ar fi condus un autoturism, pe strada Sticlelor din Ștefănești, fără a poseda permis de conducere, intrând în coliziune cu glisierele de protecție și cu un indicator rutier, autoturismul oprindu-se într-un canal de irigații.

Totodată, tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ziua de 02 martie, după administrarea probatoriului, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI