Sute de amenzi în Argeș pentru nepurtarea măștii de protecție

0
26

Aproape 150 de societăți comerciale, peste 1.900 de persoane şi aproximativ 150 de mijloace de transport persoane au fost verificate în ultimele 24 de ore. Activităţile desfăşurate de poliţişti, împreună cu celelalte forţe cu care se acţionează în sistem integrat, se menţin la aceeaşi intensitate.

În ultimele 24 de ore, polițiștii argeșeni au desfășurat 24 de acţiuni punctuale, dintre care 21 au fost organizate independent de către poliţişti, 2 organizate împreună cu I.J.J. Argeş şi una cu alte structuri. Aproape 2.000 de persoane, precum și 139 de mijloace de transport persoane au fost verificate în cadrul activităților. De asemenea, în ultimele 24 de ore, au fost verificate peste 140 de societăți comerciale, unde poliţiştii, alături de celelalte structuri cu care acționează în sistem integrat, au instruit reprezentanţii tuturor agenţilor comerciali și centrelor comerciale verificate cu privire la măsurile dispuse pentru respectarea normelor de prevenire a infectării și combatere a răspândirii coronavirusului.

Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii argeşeni au aplicat, conform Legii 55/2020, un număr de 218 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 15.500 de lei, după cum urmează:
– 194 de sancțiuni, în valoare de 14.000 de lei, ca urmare a nepurtării sau purtării necorespunzătoare a măștii;
– 24 de sancțiuni, în valoare de 1.500 de lei, ca urmare a nerespectării interdicțiilor de deplasare. (foto ilustrativ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here