„Supereroii lui Picurici”- concurs de desene pe teme de protecţia apelor

0
689

„Supereroii lui Picurici”- concurs de desene pe teme de protecţia apelor. Ministerul Apelor și Pădurilor şi MinisterulEducației lansează astăzi, 7 octombrie, Concursul național de desen „Supereroii lui Picurici”.

Competiția se derulează în intervalul 7 octombrie 2019 – 31 mai 2020 și este deschisă tuturor elevilor din învățământul primar și gimnazial. incluzând etape succesive de selecție a participanților, pe două categorii de vârstă:

・ 6-9 ani: elevii claselor pregătitoare și ai claselor I-III
・ 10-13 ani: elevii claselor IV-VI

Vor fi premiate cele mai bune 10 desene realizate de copii, pe temele propuse de organizatori, cât și cele mai active 10 școli gimnaziale în efortul de educare a celor mici în direcţia protejării apelor.

Inițiativa face parte din campania națională de conștientizare „APA NOASTRĂ”, lansată la începutul anului 2019 de Ministerul Apelor și Pădurilor în cadrul proiectului „Controlul Integrat al Poluării cu Nutrienți”. Componenta educațională reprezintă o preocupare importantă a campaniei, aceasta incluzând diverse activități atractive dedicate copiilor, care se vor derula până la finalul anului 2021.

Detalii suplimentare: https://bit.ly/2LRAb4g.

Regulamentul competiției & alte informații: https://apanoastra.ro/concurs-supereroii-lui-picurici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here