Studenţii căminişti ai UPIT, invitaţi la discuţii de noua echipă de conducere a Universităţii

Diseară, cu începere de la ora 18,00, la sala de sport a Univeristăţii din Piteşti, noua echipă de conducere a univeristăţii i-a invitat la discuţii pe toţi studenţii căminiştii şi nu numai.

Temele discutate vor fi strict la alegerea acestora, fiecare fiind liber să ridice orice fel de problemă. 
Unii dintre ei s-au plâns deja că nu se mai pot înţelege cu gândacii care le mişună pe sub pat, dar mai au şi alte plângeri.
De cealaltă parte, rectorul Chirleşan a declarat că va discuta despre cauzele apariţiei gândacilor, cu ar fi mâncarea împrăştiată, vasele nespălate şi gătitul în camere, dar şi despre vizitele nesupravegheate ale unor străini care nu au ce căuta prin cămine!

„€Departe de mine gândul să interzic sau să critic în vreun fel situaţia de fapt. Am fost şi eu student, ştiu cum e, şi pe vreme amea se gătea pe un reşou în cameră, şi se ţinea mâncarea oricum şi pe oriunde! După ce am auzit de acestae plângeri, am cerut să se mai facă o dezinsecţie suplimentară, deşi mi s-a spus că s-a făcut deja! Dar trebuie să facem ceva, de aceea una dintre priorităţi este să refacem şi să reutilăm bucătăriile care existau odată pe fiecare palier. O să punem din nou plite, fridider, dulapuri, tot ce trebuie. Au fost odată, dar ştiţi cum se întâmplă… A plecat unul cu plita, altul cu întrerupătorul din perete… Şi nu mai sunt! Dar când le vom pune la punct iar, atunci vom discuta şi despre un regulament şi nu vom mai accepta multe. O altă problemă pe care vreau să o ridic este cea a siguranţei în cămine. Acolo intră oricine vrea când vrea şi e clar că e un mediu unde putem vorbi de criminalitate. Nu mă gândesc la terorism sau altele asemenea, chestiuni grave, dar trafic de orice fel se face! Nu sunt împotriva faptului ca studenta X să îl viziteze pe studentul Y, dimpotrivă, dar un minim control al circulaţiei trebuie! Acum o mulţime de persoane străine, unele care nici nu sunt studenţi, pot fi găsiţi în cămine la orice oră! De aceea vom căuta şi implementa soluţii pentru siguranţa tuturor”・a declarat rectorul Chirleşan.     

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.