Studenţi de la Facultatea de Medicină Veterinară Bucureşti, prinşi în timp ce dădeau mită ca să promoveze restanţele

Poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R. au efectuat 5 percheziţii, dintre care 3 într-un campus universitar din Bucureşti şi 2 la domiciliile unor profesori bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de luare de mită.

Ofiţerii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul I.G.P.R. au prins în flagrant un cadru didactic, din cadrul Facultăţii de Medicină Veterinară Bucureşti, în timp ce primea 10.500 de lei de la un fost student, cu scopul de a promova studenţii restanţieri care vineri, 29 iulie, susţin un examen de reexaminare.

Cercetările sunt efectuate în cadrul unui dosar penal aflat pe rolul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie–Secţia de urmărire penală şi criminalistică, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de luare de mită, dare de mită, trafic de influenţă şi respectiv cumpărare de influenţă.

La sediul parchetului vor fi aduşi la audieri atât profesorii bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de luare de mită, dar şi 10 studenţi care au susţinut examenul de restanţă, în vederea dispunerii măsurilor specifice.
În cauză, se beneficiază de suportul specialiştilor Direcţiei Operaţiuni Speciale a I.G.P.R.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.