Ștefan Bănică, mega turneu național! Pe 28 octombrie, show live la Pitești

Ștefan Bănică, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, vă pregătește un show live unic plin de ENERGIE, EMOȚIE & ROCK ‘N ROLL! A doua oprire dintr-un mega turneu național în 8 orașe va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor, pe data de 28 octombrie.

Vă invităm să sărbătorim împreună muzica de calitate și să retrăim amintiri minunate ascultând melodiile artistului lansate de-a lungul carierei sale de peste 30 de ani!
La Galați (27 octombrie), Pitești (28 octombrie), Târgu Jiu (29 octombrie), Arad (30 octombrie), Oradea (1 noiembrie), Buzău (5 noiembrie) Bacău (6 noiembrie) și Botoșani (7 noiembrie) vom petrece momente speciale, vom dansa, vom cânta și ne vom bucura din toată inima!

Ștefan Bănică este un cântăreț de muzică ușoară, rock, moderator TV, actor de film și teatru român-un artist în adevăratul sens al cuvântului-care prin performanța sa de excepție la fiecare spectacol susținut a reușit să ridice în picioare un public de toate vârstele, stârnind valuri de aplauze și zâmbete și să marcheze showbiz-ul românesc și internațional.

Alături de prieteni, familie și Ștefan Bănică, vino să petreci o noapte deosebită pe 28 octombrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor!

Bilete sunt disponibile pe platforma iabilet.ro, urmărind link-ul următor: http://bit.ly/StefanBanicaPitesti

Pregătește-te pentru ENERGIE, EMOȚIE & ROCK ‘N ROLL!
Eveniment organizat de WebRoll Agency.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here