Steaua va juca în acest sezon la Piteşti!

Oficialii Primăriei Piteşti au anunţat că au parafat înţelegerea cu echipa bucureşteană pentru toate meciurile competiţionale, aceasta urmând să plătească 10.000 de lei pentru fiecare partidă disputată pe stadion.

Primul meci, chiar sâmbătă, 27 februarie, cu CSMS Iaşi. Din câte se pare, Staua se bucură de sprijinul multor suporteri din Piteşti, dat fiind că, în numai două zile, miercuri şi joi, la casele de tichete ale Stadionului ” Nicolae Dobrin” s-au vândut 5.000 de bilete! În total au fost tipărite 10.000 de bilete, deci jumătate mai sunt încă disponibile pentru doritori.
Casele s-au redeschis astăzi, cu începere de la ora 11:00, iar oficialii campioanei au postat pe site-ul oficial un mesaj pentru suporteri: “Facem un apel către toți iubitorii Stelei să își achiziționeze bilete din timp, astfel încât să fie evitată aglomerația la casele de bilete în ziua meciului. De asemenea, aceștia sunt rugați ca sâmbătă, la meci, să se prezinte la stadion din timp, pentru ca accesul la partida cu CSMS Iași să se facă în mod normal!”.

Comments

comments