Start înscrieri! Urmează Topoloveni Summer Tour!

După un an de pauză competițională, s-au deschis înscrierile la prima cursă din calendarul Riders Club 2021. Topoloveni Summer Tour este la a șasea ediție și vă așteaptă pe 4 iulie cu aceeași atmosferă memorabilă și servicii de calitate!

”Dupa o perioada in care am avut parte doar de antrenamente si curse neoficiale intre prieteni, luam startul in forta in 2021 in primul eveniment din calendarul Riders Club. Este vorba de Topoloveni Summer Tour, o competitie plina de amintiri frumoase si zeci de mii de poze adunate pe facebook, aflata la a sasea editie. Debutul inscrierilor va avea loc pe 7 iunie, iar inregistrarile se vor incheia pe 1 iulie”, transmit reprezentanții Riders Club.

Startul evenimentul se va da, ca de obicei, din centrul orasului Topoloveni, duminica, 4 iulie, iar traseul se va intinde prin padurile si dealurile Argesului, cu o trecere spectaculoasa prin paraul Carciov.

La eveniment vor fi deschise atat curse Elite, cat si competitii clasice de amatori, impartite pe niveluri de dificultate.”Bineinteles, nu putem sa lasam deoparte cursele special dedicate copiilor intre 5-13 ani, alaturi de insotitorii lor inscrisi in tura de Agrement. Noutatea mult asteptata este cursa E-MTB Open, masculin si feminin, care este primita de noi cu bratele deschise si unde speram sa se formeze in timp, o competitie acerba.

La Topoloveni Summer Tour va asteptam sa incercati traseul Scurt (20 km), traseul Standard (40 km) si traseul E-MTB Open (40 km), acestea fiind adaptate indemanarii oricarui rider”, mai precizează organizatorii.
Mai multe detalii aici 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here