Spune, Argeşule, spune! Un primar din PSD sare la gâtul lui Araxy Negoşanu: Nu îi mai încape salariul în buzunare

Joi, 2 mai, a fost inaugurată “Sala Lumina” din incinta fostului cinematograf “Lumina” din cartierul Găvana, clădire în care funcţionează Centrul Cultural Județean Argeș, condus de doamna culturii argeşene, “inegalabila” Araxy Negoşanu.

Despre inaugurarea cu pricina nu toată lumea a avut cuvinte de laudă, precum Dan Manu, preşedintele CJ Argeş. Primarul din Albota, Ion Dumitru, deşi nu a fost prezent la eveniment a taxat “intrarea în circuitul cultural a fostului cinematograf Lumina” – aşa cum îi place să se laude lui Manu: “Nu ne mai facem bine! Păi, te doare mintea, cine are… bineînţeles, când vezi cum unora care conduc acest Centru Cultural nu le mai încape salariul în buzunare!!! Noi alergăm ca proşti prin campanii şi ei devin manageri peste noapte. Nu am nimic cu această doamnă Araxy, dar până acum nu am auzit nimic de ea. Întreb şi eu: a obţinut postul prin concurs?.
Concluzia e una singură: barca noastră a luat apă…”, ne-a declarat primarul din Albota.

Pentru a avea o imagine şi mai clară despre activitatea Centrului Cultural Judeţean vă spunem doar că pentru plata salariilor şi sporuri pe lunile ianuarie şi februarie 2019, Consiliul Judeţean Argeş a scos din buget suma de 600.000 lei, în vreme ce veniturile realizate de instituția de cultură au fost de 69 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.