Spitalul Judeţean Argeş va fi condus de un inginer! Fostul manager, chirurgul Dan Olariu, a decis să se întoarcă în sala de operaţii

0
476

Din câte se pare, misiunea conducerii Consiliului Judeţean Argeş de a găsi pe cineva dispus să preia şefia Spitalului Judeţean a fost aproape una imposibilă! 

Doctorul Dan Olariu, chirurg de profesie, cel care a asigurat interimatul la conducerea spitalului până pe 30 septembrie nu a dorit să mai rămână, preferând să se întoarcă în sala de operaţii. Nici un alt coleg din cei ale căror nume s-au vehiculat nu a fost, de asemenea, disponibil!

În aceste condiţii conduecrea CJ a recurs la numirea, tot interimară, a unui om din aparatul tehnic al Consiliului. Nu e vorba însă despre un medic, ci despre un inginer: Aurelian Gheorghe, cel care s-a ocupat, până de curând de implementarea proiectelor europene în cadrul Consiliului Judeţean Argeş, fiind şi director UIP Managementul Deşeurilor. În ultima perioadă, el s-a ocupat, tot la cererea conducerii CJ, de verificarea situaţiei prroietului staţiunii de schi de la Molivişu şi a banilor investiţi din fonduri publice în acesta.

Nici mandatul său nu este definitiv, ci doar temporar, pentru 6 luni. Consiliul Judeţean nu poate organiza un concurs definitiv pe post până ce justiţia nu dă un verdict definitiv şi irevocabil la contestaţia depusă la precedentul concurs organizat. Atunci, unul dintre candidaţi a acuzat că i-au fost încălcate drepturile şi şansele la un concurs corect şi a dat instituţia în judecată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here